Lyhytterapiaa nopeasti ja matalalla kynnyksellä ilman lähetettä.

Kun kaipaat kohtaamista ja keskusteluapua, voit ottaa minuun yhteyttä tai varata itsellesi sopivan ajan suoraan kalenteristani.

Oletko kohdannut tai kokenut jotain, mikä haastaa hyvinvointiasi? Kaipaatko keskusteluapua? Tilanteesta ei tarvitse selvitä yksin.

Olipa kyseessä arjen ahdistus tai elämän perustuksia ravisteleva koettelemus, autan sinua selviytymään ja jäsentämään tilannettasi. Ratkaisu- ja voimavarakeskeisessä lyhytterapiassa käsitellään kokemuksiasi, tunteitasi ja tilannettasi rauhassa sekä keskitytään nykyhetkeen ja tulevaan.

Olen terapeuttina erikoistunut monenlaisiin hyvinvointia haastaviin tilanteisiin – mikään aihe ei ole liian vaikea eikä huoli liian iso tai pieni.

Tässä ajassa arjen palapeliä haastavat epävarmuus, kiire, huolet ja pelot. Myöskään omat tai läheisten sairaudet, kriisit ja elämänmuutokset eivät mene pause-nappulalle, vaikka ympärillämme tapahtuisi millaisia muutoksia tahansa. Päinvastoin, arjen kuormitus voi olla moninkertainen.

Haluan auttaa sinua löytämään elämääsi mielekkyyttä, merkityksellisyyttä ja selviytymiskeinoja silloin, kun ne meinaavat jäädä jaksamisen haasteiden tai murheiden alle. Yhdessä keskustellen saat apua ja tukea, mutta myös ihan konkreettisia työkaluja haastavien tilanteiden ratkaisemiseen ja niistä selviytymiseen.

Lyhytterapia voi olla kertaluonteista tai nimestään huolimatta pidempikestoista tukea. Sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin prosesseihin, vaan tapaamisista sovitaan aina tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.


Business coaching tarjoaa tukea tilanteesi jäsentelyyn ja tavoitteidesi saavuttamiseen.
Varaa aika helposti kalenterista.

Tavoitteena muutos työ- tai vapaa-ajalla? Vai tuliko eteesi tilanne, joka vaatii uudenlaisia ratkaisuja, sopeutumista tai selviytymistä? Kiirettä, stressiä tai solmussa olevia elämänlankoja? Ehkäpä ihmissuhdesoppa estää tiimiäsi saavuttamaan asetettuja tulostavoitteita?

Aina ei kaikki ole niin kuin toivoisi. Tai sitten kaikki on hyvin, mutta kaipaat apua tavoitteiden ja unelmien kirkastamiseen. Onnellisuuden ja onnistumisen takaa usein se, että elämän eri osa-alueet ovat tasapainossa.

Olipa kyseessä mikä tahansa muutos- tai selviytymistarve, autan sinua löytämään toimivimmat ratkaisut niin töissä kuin vapaa-ajallasi.

Tämä aika haastaa meitä elämän kaikilla osa-alueilla. Voinko auttaa sinua onnistumaan, kokemaan merkityksellisyyttä ja mielekkyyttä arjessasi sekä ratkaisemaan kinkkisiä tilanteita?

Keskustellaan ja jäsennetään tilannettasi yhdessä. Etsitään yhdessä ratkaisuja ja toimintatapoja, joilla selviydyt muutoksesta tai saavutat juuri sen, mitä tavoittelet.


Olen business coach, lyhytterapeutti, fasilitaattori sekä voimavarakeskeinen ammattiauttaja. Tällä hetkellä kohtaan sinut etäyhteyksin.

Tästä pääset ajanvaraukseen.

Mikäli kalenterista ei löydy sopivaa vapaata aikaa, olethan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.